logo
Logo Gardoné B.V.

Testmanager

Talentvolle testmanager die van testen geen kansspel maakt

Onze klant staat voor zeven bekende kansspelen met als missie ‘bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland’. Onze klant laat heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Jaarlijks investeren ze ook miljoenen in de Nederlandse sport en 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Voor de ICT afdeling zijn we op zoek naar een talentvolle testmanager met een visie op het gebied van testen. Iemand die energie krijgt van het aansturen van het testproces en de boel goed organiseert en leidt. Iemand die van testen geen kansspel maakt. Onze klant is gevestigd in Rijswijk.

Wat ga je doen?
Als Testmanager stuur je een team van software testers functioneel aan. Je houdt je bezig met het opstellen en realiseren van testplannen voor gebruikersacceptatietests voor bestaande of nieuwe informatiesystemen en het testen van bestaande en nieuwe functionaliteit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit geborgd wordt en dat de medewerkers de juiste tools en methodieken ter beschikking hebben om deze doelen te realiseren. Je kijkt met een kritische blik naar toegepaste methoden en technieken en bent altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit. Je bekijkt hoe je FAT testen controleert en gebruikersacceptatietesten uitvoert, wanneer dit handmatig moet of via automatische tools. Daarnaast heb je ervaring met online testen (Agile, Scrum projecten) waar je rekening moet houden met steeds snellere softwareontwikkeling. De Testmanager rapporteert aan de Manager ICT.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?
Je volgt ontwikkelingen binnen het test vakgebied, formuleert en implementeert nieuwe test strategieën en bent een belangrijke actor in het realiseren van de doelstellingen van strategische projecten. Je hebt contact met leveranciers en onderhoud je actief je relaties intern en extern, op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau en heb je oog voor de relatie.

Wat heb jij te bieden
Je bent een talentvolle Testmanager met visie op het testbeleid van een organisatie. Je beschikt over een vakgerichte opleiding op minimaal HBO niveau. Je hebt enige jaren ervaring in het aansturen van complexe testtrajecten. Daarnaast weet je hoe bedrijfsprocessen in elkaar zitten en kijkt met een technische én commerciële blik naar ICT. Jij werkt het liefst projectmatig en je bent zowel technisch als organisatorisch sterk. Je vindt het een uitdaging om het team elke dag weer een beetje beter te maken. Teambuilding en samenwerken vind jij belangrijk in jouw werk en jij draagt hier dan ook graag je steentje aan bij. Daarnaast breng jij het volgende mee:

  • Je beschikt over goede communicatieve adviesvaardigheden
  • Je bent analytisch, kunt overtuigen en bent resultaatgericht
  • Je hebt ervaring met functioneel testen, automatisch testen, regressie testen en keten testen
  • Je hebt ervaring met testmethodieken als TMAP/ISTQB

Wat mag jij verwachten
Je krijgt een verantwoordelijke functie bij deze grote loterij organisatie in Rijswijk. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast ontvang je een prima salaris (55-80K) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden, 13 ADV dagen en 27,5 vakantiedagen.

Informatie en solliciteren:
Reageren op deze vacature doe je door je Cv met korte motivatie te sturen naar Angelique Nijssen (angelique@revitage.nl)

Comments are closed.