logo
Logo Gardoné B.V.

Telemarketeer

Ben jij de gedreven telemarketeer die met passie nieuwe afspraken maakt voor onze buitendienst?
(12-16 uur per week)

Wie zijn we
Wij zijn Eshgro, een toonaangevende cloud service broker gevestigd in Boxmeer. Wij helpen IT-partners en gebruikers om hun IT in te zetten op basis van functionaliteit. Zodat zij hun zakelijke doelen centraal staan en de klant de cloud kan gebruiken op zijn manier. Het overtreffen van verwachtingen, een ‘can do’ mentaliteit en het hebben van plezier in je werk, omschrijven onze cultuur. Er worden regelmatig uitjes en borrels ingepland. Ook is er genoeg tijd voor een potje tafeltennis of een gezellige lunch met collega’s. Wij hebben een ambitieuze groeidoelstelling. Daar kunnen we jou gedreven telemarketeer bij gebruiken.

Wat ga je doen
Als telemarketeer ga je samen met één van onze Accountmanagers een marktsegment ontwikkelen. Je benoemt prospects die je graag wilt bewerken en benaderen. Je legt de eerste contacten en maakt afspraken voor je collega Accountmanager. Je werkt op basis van een gespreksstructuur. Je hebt de vrijheid hierbij je eigen verhaal te ontwikkelen. Uiteraard krijg je de ruimte om onze dienstverlening te begrijpen zodat je de juiste informatie aan onze prospects kunt verstrekken.

Wat heb jij te bieden
Je bent een enthousiaste en resultaatgerichte Telemarketeer. Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring. Dit mag ook een bijbaan of stage(s) zijn. Daarnaast verwachten we van jou als nieuwe collega dat je: 

  • een zelfstandige, ondernemende werkhouding hebt;
  • servicegericht en klantvriendelijk bent;
  • een zeer prettige telefoonstem hebt; 
  • resultaatgericht bent;
  • over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden beschikt.

Ben je een enthousiaste herintreder of student die minimaal 12 uur per week met passie deze klus wil klaren, dan nodigen we je graag uit te solliciteren!

Wat mag jij van ons verwachten

Plezier op de werkvloer! We bieden een werkomgeving waar jij de mogelijkheid hebt voor veel eigen inbreng. We werken met stand-ups en 90 dagen plannen en zoveel mogelijk outputgericht. Je komt terecht bij een laagdrempelige organisatie, je kunt bij iedereen terecht, wanneer je vragen hebt of koffie 😉. Uiteraard krijg je een mooi pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; een goede, gezellige werkplek en bedrijfsmiddelen, zoals een laptop. Continue ontwikkeling van jezelf wordt met een opleidingsbudget gestimuleerd.

Informatie en solliciteren: 

Reageren op deze vacature doe je door je Cv met korte motivatie te sturen naar Angelique Nijssen (a.nijssen@eshgro.nl). Wil je meer informatie bel 06-83213778.

Previous

Comments are closed.