logo
Logo Gardoné B.V.

Recruiter

Actiegerichte commerciële HR rol binnen de technische zakelijke dienstverlening in Breda

Wat is de context
Onze klant is een zakelijke dienstverlener binnen de techniek. Ze zijn gespecialiseerd in consultancy, concept- en ontwerpstudies, projectmanagement, productontwikkeling en automatisering. De focus ligt op het bieden van innovatieve oplossingen voor de (hightech) industrie. Ze werken voornamelijk in Zuid- en West Nederland. Voor het hoofdkantoor in Breda zijn we op zoek naar een resultaatgerichte recruiter.

Wat ga je doen
Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het hele instroom proces van technische hoog opgeleide professionals. Je bespreekt met de managers de behoefte aan talenten. Je bouwt het huidige netwerk uit van technische talenten. Op creatieve en proactieve wijze werf je kandidaten. Je weet precies wat ze willen, wat ze kunnen en waar ze staan in hun loopbaan. Je struint het internet af, het netwerk van je collega’s en je onderhoudt contacten met scholen. Ook adviseer je het management (on)gevraagd op het gebied van Employer Branding. Jij zorgt ervoor dat onze opdrachtgever goed vindbaar is en gezien wordt! Onze opdrachtgever staat als werkgever continu op de meest relevante (social) media, bedrijfspagina’s, reviewsites en carrièrepagina’s. Je kent het belang van kengetallen en het kost je geen moeite om deze getallen te analyseren vanuit het gebruikte ATS. Uiteraard ben je op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent recruitment. Deze rol kan binnen 1 jaar uitgebreid worden met het aansturen van een 2e recruiter voor de flexibele schil.  

Wat heb jij te bieden
Je bent een recruiter en/of intercedent. Je hebt minimaal 2-5 jaar ervaring. Daarnaast breng jij het volgende mee:

  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld HBO commerciële economie;
  • Ervaring m.b.t. gebruik social media;
  • Ervaring in een technische omgeving is een pre;
  • Ervaring met ATS is een pre;
  • Je beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden;
  • Je herkent je in de volgende competenties: resultaat- en servicegericht, proactief, overtuigend en pragmatisch.

Wat mag jij verwachten
Je krijgt een verantwoordelijke functie bij deze dienstverlenende organisatie. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris (€36K – €47K op jaarbasis) op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast een zeer goed secundair pakket waaronder 30 vakantiedagen, laptop, GSM, pensioenregeling. Wil je graag een opleiding volgen, dan word je hierin zeker gestimuleerd.

Informatie en solliciteren:
Reageren op deze vacature doe je door je cv met korte motivatie te sturen naar Angelique Nijssen (angelique@revitage.nl).

Comments are closed.