logo
Logo Gardoné B.V.

Recruiter

Operationele HR rol binnen de facilitaire dienstverlening in Eindhoven

Wat is de context
Onze klant is een dienstverlener binnen de schoonmaakbranche. Ze leveren al meer dan 40 jaar diensten op het gebied van schoonmaak. Onder het motto ‘laten we het samen schoonhouden!’ beloven ze een schone leef en werkomgeving aan hun klanten. Daarbij spreken ze de mensen aan om het ook schoon te houden. Kernwaarden zijn betrokken, bekwaam en trots. Hun medewerkers herkennen zich zelf in deze waarden. Onze opdrachtgever is te typeren als een middelgroot schoonmaakbedrijf. Ze werken landelijk vanuit meerdere regiokantoren. Voor het hoofdkantoor in Eindhoven zijn we op zoek naar een recruiter.

Wat ga je doen
Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het hele instroom proces voor het uitvoerende personeel in Zuid Nederland. Je overlegt met de district managers, rayon- en object leiders over de personeelsbehoefte. Je schakelt vervolgens zelf door het maken van profielen, uitzetten via diverse kanalen, zoals social media. Uiteraard hou jij je bezig met de selectie en zorg je dat nieuwe mensen op het juiste op de juiste locatie gaan starten.   

Wat heb jij te bieden
Je bent een ervaren recruiter en/of intercedent. Je hebt minimaal 2-5 jaar ervaring. Daarnaast breng jij het volgende mee:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Ervaring m.b.t. gebruik social media;
  • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden;
  • Je herkent je in de volgende competenties: resultaatgericht, initiatiefrijk, overtuigend en pragmatisch.

Wat mag jij verwachten
Je krijgt een verantwoordelijke functie bij deze dienstverlenende organisatie. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Daarnaast ontvang je een prima salaris op basis van een 38-urige werkweek.

Informatie en solliciteren:
Reageren op deze vacature doe je door je cv met korte motivatie te sturen naar Angelique Nijssen (angelique@revitage.nl).

Comments are closed.