logo
Logo Gardoné B.V.

Front-end designer

Ben jij die talentvolle Front-end designer met gevoel voor UX die wij zoeken?

Wie zijn we
Een toonaangevende Cloud Service Broker gevestigd in Boxmeer. Met een applicatieportfolio van meer dan 700 business applicaties stellen wij IT partners in staat om succesvol cloud business oplossingen te verkopen en te leveren aan hun klant. Razendsnelle technologische veranderingen zorgen ervoor dat een IT omgeving altijd beschikbaar en veilig moet zijn en oneindige flexibiliteit biedt. Deze snel veranderende markt vereist een vooruitstrevende visie op IT. Wij zien IT als een business functie, waarbij technische processen moeten bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsresultaat. Door onze passie voor het leveren van topprestaties groeien onze partners mee in onze internationale strategie en zorgen we er gezamenlijk voor dat ambitieuze corporate doelstellingen behaald worden. Onze cultuur is gericht op het overtreffen van verwachtingen, een “can do’’ mentaliteit en het hebben van plezier in je werk. Wij hebben een ambitieuze, internationale groeidoelstelling. Daar kunnen we jou, talentvolle Front-end designer, bij gebruiken.

Wat ga je doen
Als Front-end designer werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van onderdelen uit de Eshgro CSB Suite. Je werkt samen met ontwikkelaars, product eigenaren en gebruikers om nieuwe ideeën te ontwikkelen, uit te werken en te testen.
Je weet jouw goede gevoel voor design fijnzinnig om te zetten naar online gebruikersgemak en eenvoud. Je bent zelf verantwoordelijk voor de implementatie van het design. Je weet precies waar de grenzen tussen een goed design en de mogelijkheden van de techniek liggen. Je kunt meepraten over consistent design en gebruikerservaringen, maar ook over de structurele opbouw van HTML en CSS.

Wat heb jij te bieden
Je bent een talentvolle Front-end designer met gevoel voor UX. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Je slaat de brug tussen design en techniek. Je kijkt naar technische vraagstukken vanuit product oogpunt en weet hoe je deze moet vertalen naar een interface die gebruikersvriendelijk is en commercieel resultaat stimuleert. Je bent servicegericht en pragmatisch ingesteld. Je bent duidelijk in wat we wel (en niet) van je kunnen verwachten. Daarnaast verwachten we van jou als nieuwe collega dat je:

  • Beschikt over goede design skills. Welke toolset het beste voor jou werkt bepaal je zelf;
  • Beschikt over pragmatische kwaliteiten om design uit te werken;
  • Bekend bent met HTML, CSS, Javascript, Responsive, Bootstrap en Less;
  • Graag samenwerkt en spart met je collega’s;
  • Ambitieus bent.

Wat mag jij verwachten
Je krijgt een uitdagende, verantwoordelijke baan. Je  krijgt in de functie van Front-end designer de kans om jouw stempel te drukken op de ontwikkeling van een innovatieve oplossing voor het IT kanaal. Je werkt in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard hoort daar een mooi pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Volgen van passende opleidingen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Informatie en solliciteren:
Reageren op deze vacature doe je door je Cv met korte motivatie te sturen naar Angelique Nijssen (angelique@revitage.nl of a.nijssen@eshgro.nl). Wil je meer informatie bel 06-83213778.

Comments are closed.