logo

FAST RECOVERY

Een langdurig zieke werknemer is meer dan vervelend, zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Voor beide partijen is het belangrijk om een getroffen werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. De dienstverlening van Revitage is erop gericht om werknemers snel, gericht en duurzaam te laten terugkeren op de werkvloer:

Fast Recovery

Het inzetten van de juiste coaching zorgt ervoor dat de medewerker eerder terugkeert op de werkvloer. Dit kan zowel binnen als buiten de organisatie zijn. Het snel en succesvol inzetten van re-integratie noemen wij Fast Recovery. Dit doen we met Marc’s Mental MindSet Methode. Wacht hiermee niet tot één jaar ziekmelding. Het is tenslotte voor alle partijen belangrijk dat de medewerker weer snel en duurzaam terugkeert op de werkvloer. Onze experts in Coaching werken daar graag aan mee.

1e spoor

Een zieke werknemer re-integreert in de huidige functie of in een andere functie binnen de organisatie. De werknemer krijgt ondersteuning en coaching door onze experts in coaching.

2e spoor

Een zieke werknemer re-integreert in een passende functie binnen een andere organisatie. Wij helpen met het vinden van een passende ervaringsplek. De werknemer krijgt ondersteuning en coaching door onze experts, bijvoorbeeld met behulp van een talentenanalyse, sollicitatievaardighedentraining en hulp bij het vinden van een passende baan.

Fast Recovery +

Na een succesvol Fast Recovery traject komen werkgever en werknemer tot de conclusie dat voortzetting bij een andere werkgever beter is voor beide partijen. In dat geval biedt Revitage een Fast Recovery + traject aan. Het + traject is een intensief programma bovenop Fast Recovery met als doel medewerkers te helpen bij het vinden van een passende functie bij een andere werkgever. Werkijze is positief, energiek en pragmatisch. De ondersteuning bestaat uit persoonlijke (1-op-1) coaching en begeleiding, sollicitatietraining, talentenanalyse en het zoeken naar een passende baan.

Mental MindSet Refresh in 20 minutes

Daar waar druk, stress en turbulentie op de werkvloer wordt ervaren, is de ‘Mental MindSet Refresh in 20 minutes’ een uitstekende oplossing. In 20 minuten gaan we de deelnemende persoon een gigantische MindSet Boost geven zodat hij/zij er weer vol tegenaan kan gaan.