logo
Logo Gardoné B.V.

Back-end developer

Ben jij die talentvolle Back-end developer met gevoel voor innovatie die wij zoeken?

Wie zijn we
Een toonaangevende Cloud Service Broker gevestigd in Boxmeer en een 2e vestiging in de Randstad. Met een applicatieportfolio van meer dan 700 business applicaties stellen wij IT partners in staat om succesvol cloud business oplossingen te verkopen en te leveren aan hun klant. Razendsnelle technologische veranderingen zorgen ervoor dat een IT omgeving altijd beschikbaar en veilig moet zijn en oneindige flexibiliteit biedt. Deze snel veranderende markt vereist een vooruitstrevende visie op IT. Wij zien IT als een business functie, waarbij technische processen moeten bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsresultaat. Door onze passie voor het leveren van topprestaties groeien onze partners mee in onze internationale strategie en zorgen we er gezamenlijk voor dat ambitieuze corporate doelstellingen behaald worden. Onze cultuur is gericht op het overtreffen van verwachtingen, een “can do’’ mentaliteit en het hebben van plezier in je werk. Wij hebben een ambitieuze, internationale groeidoelstelling. Daar kunnen we jou, talentvolle Back-end developer, bij gebruiken.   

 

Wat ga je doen
Als Back-end developer lever je een belangrijke bijdrage aan de continue ontwikkeling van onze innovatieve Eshgro CSB Suite. Je werkt samen met andere developers, designers en product eigenaren om nieuwe ideeën te ontwikkelen, kennis uit te werken tot een pragmatische to-do list en je eigen plannen te testen. Je gaat aan de slag met o.a. Python, C# .Net, SQL, NoSQL en/of Django.

Wat heb jij te bieden
Je bent een talentvolle Back-end developer. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met programmeren. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Je bent een (aankomend) IT goeroe. Je hebt samen met je collega’s de zorg over de technische ontwikkeling van de Eshgro CSB Suite. Je bent servicegericht en pragmatisch ingesteld.  Je bent duidelijk in wat we wel (en niet) van je kunnen verwachten. Daarnaast verwachten we van jou als nieuwe collega dat je:

  • Meerdere programmeertalen beheerst;
  • Ervaring hebt met het maken van API gedreven applicaties;
  • Kennis hebt van Opensource;
  • Ervaring/affiniteit hebt met Agile werkwijze;
  • Graag samenwerkt en spart met je collega’s;
  • Woonachtig in regio Boxmeer of Randstad;
  • Ambitieus bent.

Wat mag jij verwachten
Je krijgt een uitdagende, verantwoordelijke baan. Je  krijgt in de functie van Back-end developer de kans om jouw stempel te drukken op de ontwikkeling van een innovatieve oplossing voor het IT kanaal. Je werkt in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng. Uiteraard hoort daar een mooi pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Volgen van passende opleidingen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Informatie en solliciteren:
Reageren op deze vacature doe je door je Cv met korte motivatie te sturen naar Angelique Nijssen (angelique@revitage of a.nijssen@eshgro.nl). Wil je meer informatie bel 06-83213778.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Previous

Comments are closed.